Bij Animeals vinden we het belangrijk om steeds gezonde voeding te serveren aan onze viervoeters. Het is namelijk de brandstof die ervoor zal zorgen dat ze de hele dag door kunnen spelen, snuffelen, rennen en springen.

De voeding die je kiest kan een invloed hebben op hun emoties en gedrag maar ook op de algemene gezondheid en gemoedstoestand van je hond. Het kopen van de juiste voeding is dus heel belangrijk maar daarom niet altijd evident.

Een Animeals box bevat altijd enkele porties Edgard & Cooper hondenvoer. En daarvoor hebben wij zo onze redenen…

 

Verse dierenvoeding

Wat is nu het geheim van Edgard & Cooper? Wel, het vlees dat ze gebruiken om de overheerlijke blokjes te maken, wordt nooit gedroogd, ingevroren of bewerkt. Het is dus écht vers. Er komt geen vleesmeel aan te pas. Want dat is namelijk helemaal niet zo gezond voor jouw hond.

Er worden extra ingrediënten toegevoegd zoals groenten, fruit, bessen en kruiden om ervoor te zorgen dat de brokjes zowel lekker als voedzaam zijn.

De brokjes van Edgard Cooper bevatten de juiste balans aan voedingsstoffen waardoor ze correct voldoen aan de energiebehoeftes van de hond. Bovendien zitten ze boordevol vitaminen en eiwitten zodat jouw maatje voldoende energie heeft en zich lekker in zijn vel voelt.

 

Biologisch? Natuurlijk!

Edgard & Cooper kijkt verder dan het etensbakje van je hond. Om ervoor te zorgen dat we nog jarenlang heerlijke wandelingen kunnen maken met onze hond gebruikten ze uitsluitend pure ingrediënten, recht uit de natuur. Maar bij Edgard Cooper leggen ze de lat zelfs nog een beetje hoger. Het assortiment is namelijk ook volledig biologisch.

Kortom, dierenvoeding die goed is voor de gezondheid, de natuur en de dieren.


Comments are closed.