Hondensnacks zijn een lekkere toevoeging aan de dagelijkse voeding van jouw hond. Ze zijn er in allerlei vormen en smaken. Wil jij jouw hond graag een lekkere snack geven die ook verantwoord is? De buffelhoorn is één van onze favorieten!

Buffelhoorn: wat is het?

De buffelhoorn is een 100% natuurlijke kauwsnack speciaal voor honden. Honden hebben van nature een uitgesproken drang om te kauwen. De buffelhoorn bevredigt dit verlangen op een natuurlijke manier. De behoefte om te kauwen komt bij alle hondenrassen voor. Het is dan ook aangeraden om je hond dagelijks te laten kauwen.

Wat zijn de voordelen?

De buffelhoorn heeft tal van voordelen. Deze kauwsnack ondersteunt de mondhygiëne van jouw hond. Door het intens kauwen wordt de vorming van tandsteen en tandplak verminderd. De hoorn is voorzichtig gedroogd waardoor de waardevolle eigenschappen niet verloren gaan en de vele mineralen bewaard blijven. Bovendien is de buffelhoorn volledig natuurlijk, gaat deze zeer lang mee en splintert de hoorn niet. Kortom, een heerlijke verantwoorde snack voor jouw hond waar die uren kauwplezier van zal hebben!

Wil je deze en andere gezonde snacks ontdekken voor jouw hond? Bestel dan een Animeals Box!


No comments so far.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
Your NameYour Name
EmailEmail
WEBSITEWEBSITE