Iedere hond verdient af en toe een heerlijke snack. Hondensnacks zijn er in allerlei vormen en smaken. Wil jij jouw hond graag een lekkere snack geven die ook verantwoord is? De gepofte varkensneus is één van onze favorieten!

Gepofte varkensneuzen zijn de ideale kauwpleziertjes voor honden. De neuzen zijn vet- en geurarm en worden verrijkt met een honingsmaak. Deze snack is ideaal voor honden met een neiging tot overgewicht of voor honden die op dieet zijn. Als je een snack geeft, voorzie dan voldoende drinkwater en laat je hond nooit alleen. Als je hond te gulzig is, gooi je best het laatste stukje weg.

De voordelen nog eens op een rijtje:

✔️  Licht, krokent en niet vet

✔️  De neuzen ruiken niet

✔️  Gezond tussendoortje

✔️  Veel kauw plezier

Wil je deze en andere gezonde snacks ontdekken voor jouw hond? Bestel dan een Animeals Box!

No comments so far.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
Your NameYour Name
EmailEmail
WEBSITEWEBSITE