Over ons

Een box vol gezonde voeding, snacks en speelgoed.

Servaas Buytaert CEO / Founder

“Schat! De voorraad hondeneten is bijna op en ik heb geen tijd om naar de winkel te gaan! Kan jij?”

We konden toch echt niet de enige mensen zijn die dit af en toe meemaakten? Naar de kast wandelen, deurtje openen en zien dat we aan de laatste portie dog food waren.

Vanuit liefde voor dieren maar ook met het idee dat het gemakkelijk zou zijn wanneer onze dierenvoeding aan huis geleverd zou worden, zijn we beginnen nadenken. Hoe kunnen we dit voor ons, maar ook voor anderen, gemakkelijker maken? Nadenken, puzzelen, brainstormen en woef: enige tijd later was Animeals een feit.

Bij Animeals staan we achter de natuurlijke voeding voor onze huisdieren en de gezonde manier van snacks geven. Met dit concept zijn we op zoek gegaan naar partners en leveranciers die mee in deze filosofie passen.

Als jij ook op een leuke en gezonde manier de huisdieren in jouw leven wil verwennen, dan ben je bij Animeals aan het juiste adres!
Wij stellen een Animeals-box samen, die volledig is opgebouwd volgens jouw persoonlijke wensen. Vervolgens leveren we deze box op het adres van jouw keuze. Makkelijker kan niet!

Op deze manier worden de voeding, de snacks én het speelgoed voor jouw favoriete huisdier eenvoudigweg aan huis geleverd.

Heb je zelf geen huisdier maar wil je iemand graag een origineel cadeau geven, dan kan je hem of haar ook een Animeals-box laten bezorgen.

Quality Assurance

Edgard & Cooper hondenvoer

De pure producten van Edgard en Cooper zorgen voor een ware revolutie in hondenvoerland. Er wordt immers geen vleesmeel en geen dierlijke bijproducten gebruikt. De voeding bestaat uit verse ingrediënten en zo ontstaat een smakelijke en gezonde voeding voor de hond. Edgard & Cooper hondenbrokken zijn 100% natuurlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en soorten zoals graanvrije varianten en biologische soorten. Naast hondenbrokken maakt Edgard en Cooper ook smakelijke voeding in kuipjes en blik.

Yarrah kattenvoer

Yarrah is 100 % puur en biologische kattenvoeding. Geen enkel product van Yarrah bevat chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zelfs de dieren die uiteindelijk in het voer verwerkt worden, eten biologisch voer dat niet bespoten is met allerlei nare pesticiden. Naast droge brokken maakt Yarrah ook smakelijke voeding in kuipjes en blik.