Natuurlijke en gezonde voeding, zorgvuldig uitgekozen.

Geen tijdverlies, de box gratis aan huis geleverd.

Inhoud van de box is aangepast aan jouw wensen.

Gratis levering tot aan jouw voordeur.

Speel, smul en kwispelplezier gegarandeerd!

Je huisdier zien genieten van een lekkere snack of een leuk speelgoedje, dat willen we toch allemaal? Maar ze gaan ook graag op ontdekking. Dagelijks hetzelfde eten, daar geraakt ook jouw maatje op uitgekeken. Een gevarieerde box met voeding, snacks, speelgoed en leuke gadgets kan wel eens een oplossing zijn..

Vanuit liefde voor dieren maar ook met het idee dat het gemakkelijk zou zijn wanneer onze dierenvoeding aan huis geleverd zou worden, zijn we beginnen nadenken. Hoe kunnen we dit voor ons, maar ook voor anderen, gemakkelijker maken? Nadenken, puzzelen, brainstormen en woef: enige tijd later was Animeals een feit.

Een Animeals box dat is.. heerlijk snuffelen, nieuwe gezonde snacks uitproberen en speeltjes ontdekken. Één groot feest, niet alleen voor jouw huisdier maar ook voor jou. Want zeg nu zelf, wat gaat er nog boven het speelplezier van jouw viervoeter?

 

Eenmalig of maandelijks?

Een Animeals box koop je eenmalig of meermaals volgens je eigen voorkeur. Je kiest zelf welke formule het best bij je past en je hangt nergens aan vast. Heb je zelf geen hond of kat maar wil je iemand graag een origineel cadeau geven? Dan kan je hem of haar ook een Animeals-box laten bezorgen.

 

Een box op maat?

Heeft jouw hond of kat een allergie en zou je graag een aangepaste box willen? Is jouw huisdier jarig en heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op. Dan passen wij de inhoud van de box aan op maat van jouw wensen.