Een Animeals Box zit vol met gezonde voeding, snacks en speelgoed. We geven een overzicht van de snacks die reeds in onze boxen hebben gezeten. Zo hebben jullie een beter idee wat je op het gebied van gezonde snacks kan verwachten. We houden altijd rekening met de grootte van je huisdier en eventuele allergieën.

Gepofte varkensneuzen
DOG-single

Gepofte varkensneuzen zijn de ideale kauwpleziertjes voor honden. De neuzen zijn vet- en geurarm en worden verrijkt met een honingsmaak. Deze snack is ideaal voor honden met een neiging tot overgewicht of voor honden die op dieet zijn.

Runderoren
DOG-single

Runderoren zijn een goed alternatief voor varkensoren. Runderoren zijn in tegenstelling tot varkensoren vetarmer en taaier. De taaie structuur zorgt ervoor dat de snack langer meegaat en jouw hond bovendien langer kauwplezier bezorgt.

Konijnenoren met haar
noun_dog and cat_1339243

Konijnenoren zijn een zeer smakelijke snack voor honden en katten. Het haar op de oren geeft en extra dimensie aan de maaltijd. Bovendien zorgt de vacht voor extra vezels wat gunstig is voor de spijsvertering.

Gedroogde runderlong
DOG-single

De gedroogde runderlong bestaat uit 100% rund. Doordat het mager en vetarm rundvlees is, is deze snack ook zeer geschikt voor honden met overgewicht. De long is zacht en zorgt voor voldoende kauwplezier.

Gedroogde kipfilet
noun_dog and cat_1339243

De gedroogde kipfilet is een snack bestaande uit 100% kippenvlees. De snack is zeer licht verteerbaar en vetvrij. Gedroogde kipfilet ik ook geschikt voor katten wanneer de kipfilets in kleinere stukjes worden geknipt.

Gedroogde kippenpoten
noun_dog and cat_1339243

Gedroogde kippenpoten zijn een lekkere krokant snack. Deze snack is geschikt voor zowel honden als katten. Kipppenpoten zijn een goede bron van calcium en een ideale aanvulling op de voeding.

Gedroogde rundhuidstrips
DOG-single

Gedroogde rundhuidstrips worden gemaakt van de gedroogde binnenste huidlaag van runderen. De snack zorgt voor een lekker, lang en nuttig kauwplezier.

Bullenpees
DOG-single

Een bullenpees is een kauwpees waar je hond veel plezier aan beleeft. Deze snack heeft een aangename smaak en geur. De textuur is stevig maar tegelijk ook erg flexibel.